Pompe centrifuge

Pompele centrifuge de înaltă presiune au un domeniu larg de utilizare, fiind pompe universale pentru sectorul industrial, circuite de apă de răcire, instalații de spălare și aspersiune, instalații de alimentare cu apă, ridicare sau menținere a presiunii.

În funcție de tipul constructiv, pompele centrifuge de înaltă presiune se împart în: pompe orizontale și pompe verticale; pompe cu turație fixă sau cu turație variabilă.

Avantajele pompelor centrifuge:

 • părțile ce vin în contact cu fluidul sunt din oțel inoxidabil;
 • pompele cu turație variabilă permit reglajul electronic al turației motorului;
 • utilizarea universală în clădiri de locuit și aplicații industriale;
 • posibilitatea de includere a acestora în sisteme cu mai multe pompe - grupuri de pompare.

Pompele centrifuge deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe centrifuge.

Pompe centrifuge

Subcategorii

 • Pompe centrifuge...

  Pompe centrifuge orizontale sunt pompe cu amorsare normală, multietajate, cu utilizare în: alimentare cu apă și ridicare a presiunii, activități industriale și meșteșugărești, circuite pentru apă de răcire, spălătorii și sisteme de irigare.

  Avantajele pompelor centrifuge:

  • toate componentele aflate în contact cu fluidul sunt relizate din oțel inoxidabil 1.4301 (AISI 304) sau 1.4404 (AISI 316L);
  • construcție compactă pentru economisirea spațiului;
  • autorizare pentru apă potabilă pentru toate componentele aflate în contact cu fluidul (versiune EPDM).

  Pompele centrifuge orizontale deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

  Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe centrifuge orizontale.

 • Pompe centrifuge...

  Pompele centrifuge verticale sunt pompe cu amorsare normală, multietajate, folosite în: alimentare cu apă și ridicare a presiunii, activități industriale și meșteșugărești, spălătorii și sisteme de aspersiune, valorificarea apelor pluviale, circuite de apă de răcire și apă rece.

  Avantajele pompelor centrifuge verticale:

  • construcție bloc compactă, cu economie de spațiu;
  • autorizare pentru apă potabilă pentru toate componentele aflate în contact cu fluidul (versiune EPDM).

  Pompele centrifuge verticale deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

  Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe centrifuge verticale.

Filtre active