Pompe ape uzate și drenaj

Pompe de ape uzate și drenaj sunt folosite pentru evacuarea apelor limpezi sau ușor murdare din rezervoare, cămine sau gropi, la drenajul clădirilor sau terenurilor, la desecări, în procese industriale și tehnologice (pompele de drenaj) și pentru vehicularea apelor uzate cu fecaloide din sistemele de canalizare individuale, colective sau municipale (pompe de canalizare).

În funcție de sistemele în care sunt utilizate, pompele de ape uzate pot fi portabile sau fixe, pot lucra individual sau în componența unui sistem cu mai multe pompe, pot fi automatizate cu plutitor încorporat sau cu tablou de comandă și control.

Magazinul de Pompe oferă și sisteme complete pentru evacuarea apei uzate, formate din cămin, pompe, clapeți, vane, bare de ghidaj, tablou de comandă.

Avantajele pompelor de ape uzate:

 • părțile ce vin în contact cu fluidul sunt din materiale anticorozive;
 • disponibilitatea într-o mare varietate de tipuri ce deservesc diverse aplicații;
 • rezistență la blocaj și colmatare;
 • instalare și utilizare simplă.

Pompele de ape uzate și drenaj deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri scăzute de întreținere și exploatare.

Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe de ape uzate și drenaj.

Pompe ape uzate și drenaj

Subcategorii

 • Pompe automate pentru...

  Pompele submersibile de drenaj se livrează gata de funcționare cu cablul, conectorul și plutitorul cu contacte electrice montate.

  Se utilizează pentru pomparea apei curate sau cu o cantitate redusă de impurități: din rezervoare, cămine sau gropi; din inundații și reversări; din drenarea pivnițelor; din domeniul casnic (apă de la mașina de spălat, leșie de săpun); de la fântâni arteziene mici, jocuri de apă sau pârâuri.

  Avantajele pompelor pentru drenaj:

  • carcasă robustă din oțel inoxidabil, rezistentă la șocuri - ideală pentru utilizări mobile;
  • instalare rapidă datorită pompei gata asamblate, pregătite pentru racordare (Plug & Pump);
  • curgere forțată pentru răcirea carcasei și monitorizarea temperaturii motorului;
  • etanșare de calitate superioară a motorului cu filtru suplimentar pentru impurități.

  Pompele automate pentru drenaj deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiablitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

  Prin mijloacele de comunicare afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe automate pentru drenaj.

 • Pompe pentru canalizare

  Pompele submersibile pentru canalizare vehiculează ape uzate cu fecaloide, fiind concepute pentru funcționare intermitentă sau continuă. Acestea pot fi montate imersat staționar sau transportabil.

  Pot fi utilizate în canalizare sub presiune, canalizare menajeră, evacuarea apei uzate, gospodărirea apelor, mediu și tehnică de epurare.

  Avantajele pompelor pentru canalizare:

  • fiabilitate crescută;
  • siguranță mare în exploatare;
  • durată lungă de viată.

  Pompele pentru canalizare deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri scăzute de întreținere și exploatare.

  Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe pentru canalizare.

Filtre active