Grupuri de pompare

Grupurile de pompare sunt module de alimentare cu apă formate din 1 până la 6 pompe centrifuge (orizontale sau verticale) cu amorsare normală.

Sunt utilizate în: alimentarea cu apă și creștere a presiunii în clădiri rezidențiale, clădiri cu birouri și administrative, hoteluri, spitale, centre comerciale și sisteme industriale și municipale, pomparea apei potabile, a apei tehnologice, a apei de răcire, a apei pentru stingerea incendiilor sau a altor tipuri de ape care nu atacă mecanic sau chimic materialele folosite, respectiv nu conțin elemente abrazive sau cu fibre lungi.

Avantajele grupurilor de pompare:

  • sisteme robuste de pompare;
  • game variate de produse, acoperind o plajă variată de debite și înălțimi de pompare;
  • sunt prezentate în mai multe game, cu diferite tipuri de panouri de comandă și control, adaptate diferitelor aplicații.

Grupurile de pompare deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unui grup de pompare.

Grupuri de pompare

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.