Coşul tău este gol!
Tel: +40 723 376 673
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
CONTACT

Pentru detalii despre produse, comenzi, livrari ne puteti contacta la:

contact@magazinuldepompe.ro

Tel.:
+40 723 376 673
+40 7233 POMPE
+40 351 439 094

Fax: 
+40 351 439 493

Pompe ape uzate și drenaj

Pompe ape uzate și drenaj

Pompele de ape uzate sunt folosite pentru evacuarea apelor limpezi sau ușor murdare din rezervoare, cămine sau gropi, la drenajul clădirilor și al terenurilor, la desecări, în procese industriale și tehnologice (pompele de drenaj) și pentru vehicularea apelor uzate cu fecaloide din sistemele de canalizare individuale, colective sau municipale (pompe de canalizare).

În funcție de sistemele în care sunt utilizate, pompele de ape uzate pot fi portabile sau fixe, pot lucra individual sau în componența unui sistem cu mai multe pompe, pot fi automatizate cu plutitor încorporat sau cu tablou de comandă și control.

Magazinul de Pompe oferă și sisteme complete pentru evacuarea apei uzate, formate din cămin, pompe, clapeți, vane, bare de ghidaj, tablou de comandă.

Avantajele pompelor de ape uzate:

-          părțile ce vin în contact cu fluidul sunt din materiale anticorozive;

-          disponibilitatea intr-o mare varietate de tipuri ce deservesc diverse aplicații;

-          rezistență la blocaj și colmatare;

-          instalare și utilizare simplă.

 

Pompele de ape uzate și drenaj produse de WILO deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de întreținere și exploatare.

Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe de ape uzate și drenaj WILO.

Subcategorii

Back to Top