Coşul tău este gol!
Tel: +40 723 376 673
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni și condiții

CONDITII DE UTILIZARE
Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul magazinuldepompe.ro , implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, cnp, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice magazinuldepompe.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatori nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

„Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit produs. In situatii exceptionale este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Magazinuldepompe nu se face raspunzator pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmei de curierat cu care colaboram. Produsele nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice dar nu inainte de a face impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care sa specifice cele observate si fotografii care sa ateste acestea.

In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea produsului comandat.

 

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Informatiile tehnice prezentate pe site fac parte din documentatiea pusa la dispozitie de producator. Pot exista informatii despre produse care nu se regasesc in descrierea prezentata pe site. Pot exista modificari in fisele tehnice ale produselor care nu ne-au fost aduse la cunostinta de catre producator pentru a opera modificarile pe site.  Imaginile prezentate pe site au titlu informativ si ele pot diferi de produsul actual.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. ”

REFERITOR LA EMAILURI
Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

NOTE GENERALE
Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Magazinuldepompe.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DATELE FIRMEI

S.C. HIDROSUD S.R.L. 
Str.Aristizza Romanescu, nr.1 Craiova, Dolj 
Cod Unic de Inregistrare: 24884931 
Atribut fiscal: RO 
Nr. de ordine in registrul comertului: J16/2396/2008 
Capital Social : 61.900RON

Back to Top